top of page

Het bedrijf Les Professions Médico Esthétiques in Bergen, in de provincie Henegouwen, presenteert een brede selectie van hoogwaardige producten voor esthetiek, ter beschikking te stellen aan klanten van uw schoonheidssalon. Onze trainers bieden ook veel training in esthetiek om uw schoonheidsverzorging te perfectioneren.

Op het gebied van schoonheid organiseert ons team regelmatig interessante evenementen waarvoor u bent uitgenodigd. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van evenementen die we organiseren. Hier is ook een overzicht van nieuwsartikelen over onze schoonheidsproducten.

Verschillende evenementen en artikelen over ons

divider

Reservering en deelname aan cateringdrankjes met 35 euro exclusief btw die die dag wordt gerestitueerd bij elke aankoop (inclusief verbruiksartikelen, papier, hydroalcoholische gel, beschermingen enz ...)

9 trainers en 3 wereldwijde fabrikanten tot uw beschikking voor demonstraties en gratis continu testen ...
Leer van kampioenen door een bezoek te brengen aan onze 1200 m2 Expo + trainingsruimte

Profiteer van al onze uitzonderlijke kortingen om alle nieuwigheden te presenteren en maak van deze gelegenheid gebruik om de nieuwste innovaties in de sector te ontdekken.

showroom
Diode Lazer

Les Professions Médico Esthétiques in Bergen:

Demonstraties, gratis testen en uitleg van onze trainingen,

9 trainers en 3 fabrikanten tot uw beschikking;

Permanente make-up, Nano Blading, Paramedische dermopigmentatie, niet-invasieve liposuctie, Cryotherapie, nagelmodellering, Nail Art, acrygel, Permanente ontharing, nieuwe HR 808 koude laser, Gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages, Chromotherapie, wimperextensie , permanente vernis, pressotherapie, sauna, hammam, infraroodcabine, zoutgrot, cosmeceuticals, ritueel van zorg en massage in 100% natuurlijke producten is eetbaar, relooKing en professionele make-up met David Jeanmotte (Rtbf), tanden bleken, instituutsmeubilair, medische pedicure, orthonixie, orthoplastiek, en onycfolastie, verwijdering van lasertatoegeringen, behandeling van onychomycose met laser, en vele anderen ...

Gast / Gast: David Jeanmotte (rtbf)

Kom en profiteer van al onze uitzonderlijke kortingen om nieuwe producten in te slaan ...
En maak van deze gelegenheid gebruik om de laatste innovaties in het vak te ontdekken.

17 en 12 resterende plaatsen 28 september en 12 oktober 's avonds 15.00-22.00 uur

Tijdens onze Mega Workshop:

Lazer ontharing 40 euro klein gebied en 75 euro groot gebied + RF-verjonging aangeboden Nooit eerder gezien !!!

Bel snel 065 36 30 05 (sla het welkomstbericht over met #) of mail met je contactgegevens en telefoonnummer naar info@lespe.be

Onze gloednieuwe Lazer HR808 diode met gekoelde behandelkop, voor lichte ontharing Extreem snel, ultra efficiënt en zonder meer gevoelens.

Onze gloednieuwe "XL Quanty" bodyplatform 8 technologieën in 1 machine !!! (Cryo, Lazer van lipolyse, echografie, schokgolven, Radiofrequentie, Endomassage, lichttherapie en Infra rood, Push Impact litteken) en een medisch diagnostisch systeem door infraroodcamera. de complete top voor afslanken, hermodellering en lichaamsverjonging.

 


De geheel nieuwe thermokinetische, RF-resitieve, capacitieve en lichttherapie in een apparaat met een zeer laag budget (9990 HTVA) om gezicht en lichaam tot in de perfectie te behandelen

XL Quanty

Onze gloednieuwe Lazer HR808-diode


Met gekoelde behandelkop, voor lichte ontharing Extreem snel, ultra-efficiënt en gevoelloos…. En ons gloednieuwe "XL Quanty" carrosserieplatform 8 technologieën in 1 machine!!! (Cryo, Lazer voor lipolyse, echografie, schokgolven, Radiofrequentie, Endomassage, lichttherapie en infrarood, Push Impact litteken) en een medisch diagnostisch systeem door infraroodcamera ... de complete Top voor Afslanken, verbouwen en verjongen van het lichaam.

Ontdek onze ShowRoom in deze video !

Pour tous nos évènements, rejoignez nous sur notre page Facebook

reportage
CND almond

Voor al uw vragen of een bezoek aan onze showroom in Bergen, bel ons!

bottom of page